Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голови депутатських фракції Львівської міськради категорично проти коаліції „Нашої України” з Партією Регіонів

Голови депутатських фракції Львівської міськради вважають недопустимим коаліції „Нашої України” з Партією Регіонів – про це вони заявили під час прес-конференції.
Як зазначив секретар ЛМР Володимир Квурт, звернення, яке прийняли депутати, це відповідь на події, які відбуваються в Україні, що представники політичних сил повністю заглибились на розподілі посад, зовсім забувши про майбутнє нашої держави. Як вважають міські депутати, позиціонування Президента України від переговорного процесу щодо створення парламентської більшості є абсолютно неприпустимим, адже утворення коаліції з ПРУ - це ігнорування інтересів Майдану, в тому числі і Президента. Як наголосив голова фракції УНП Юрій Кужелюк, Львів категорично не сприйме коаліцію з ПРУ.  Поряд з тим, як переконані голови депутатських фракції ЛМР, будь-який формат парламентської коаліції не вплине на їхню співпрацю у Львові.
«Я не відкидаю, що керівництво наших політичних сил, якщо буде  коаліція Партії Регіонів з «Нашою Україною» намагатиметься диктувати нам правила поведінки зі своїми партнерами на місцях, однак ми повинні бути вищі цього і дбати перш за все про інтереси свого міста та регіону», — наголосив голова фракції БЮТ Роман Федишин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ