Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голови усіх фракцій Львівської міськради виступили проти неприродних політичних альянсів

Голови усіх шести фракцій Львівської міської ради підписали звернення до Президента України Віктора Ющенка та лідерів «Нашої України», БЮТ, СПУ. Сьогодні, 19 червня, на спільній прес-конференції, де був присутній, окрім голів фракцій, і секретар Львівської міської ради Володимир Квурт, вони повідомили, що документ був сформований і підписаний учора, сьогодні його повинні скерувати до Києва.
Подаємо звернення повнотекстово:
«Ми, депутати від політичних сил демократичного спрямування – «Наша Україна», БЮТ, «Пора», «Свобода», УНП та ПРП, – отримали довіру від виборців і представляємо їхні інтереси у Львівській міській раді. Прийшовши до влади, ми, як представники демократичних сил зуміли консолідовано взяти на себе відповідальність за формування влади у місті Львові, наведення порядку в господарстві та розвиток соціальної сфери. Однак у той же час ми відчуваємо глибоку тривогу за те, яким буде загальний напрямок розвитку нашої держави. Ми незадоволені невизначеністю у вищих щаблях керівництва країни. Для нас і для наших виборців є неприйнятними кон’юнктурні маневри, які ставлять з ніг на голову всі наші головні принципи і здобутки. Разом з народом ми пройшли непросту передвиборчу боротьбу і хочемо чіткого кроку вперед у розвитку демократії, а не повернення до старих кланових відносин, беззаконня і брехні. Наші діти повинні жити в об’єднаній Європі, а не на задвірках нового «союзу».
Ми заявляємо, що не дозволимо зламати довіру народу, твердо вказану на Майдані.
Ми не сприймаємо протиприродних політичних альянсів.
Ми вимагаємо припинити взаємні звинувачення, пошук ворогів серед вчорашніх соратників, а натомість зосередитись на справедливому і швидкому формуванні органів влади у державі. Сьогодні всі ті, хто працює на розкол, повинні відступитись і дати шанс сформувати спільну команду.
Ми чекаємо чіткого розподілу відповідальностей, професійного і ефективного уряду, а не нового переділу власності. Воля народу має бути врахована повністю, щоб у країні запанувала довіра, солідарність і надія на краще завтра. Слава Україні!»
Звернення підписали голови фракцій Львівської міськради: «Наша Україна» Василь Трач, БЮТ Роман Федишин, УНП Юрій Кужелю, «Пора» Петро Адамик, Свобода» Василь Павлюк, ПРП Олег Бас.
Повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ