Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гончарук написав заяву про відставку. Доповнено

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук
1/3
Президент України отримав подане Прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком прохання про відставку. Глава держави розгляне зазначену заяву. Про результати розгляду Офіс Президента України повідомить окремо.

Про це стало відомо сьогодні, 17 січня, з поста Гончарука у Facebook, Офіс президента у Facebook, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у коментарі до поста Гончарука

Олексій Гончарук на своїй сторінці у Facebook написав: "На жаль, за кілька місяців досить складно знищити кримінальні схеми, які вибудовувалися десятиріччями. Головне, що зупинятися ми не маємо права та не будемо! Як би цього не хотіли наші опоненти, що звикли жити у тіні. Тому вони застосовують кожну можливість, щоб знищити віру людей у владу".

Прем’єр-міністр України зазначив, що ситуація із залитими у мережу файлами звукозаписів ніби-то наради в Уряді, штучно створює уявлення, ніби він і його команда – не поважають Президента. І додав, що багатьом групам впливу, які прагнуть отримати доступ до фінансових потоків вигідно, щоб так виглядало. Але це не правда.

"Я прийшов на посаду — виконувати програму Президента. Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до Президента, я написав заяву про відставку та передав її Президенту з правом внесення в Парламент. Він – людина, якій українці висловили безпрецедентну довіру. І він має повне право оцінювати ефективність кожного члена своєї команди, що змінює країну. Дякую", - написав Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ