Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Google оновлює умови надання своїх послуг

Як повідомили Гал-інфо в Google, компанія оновлює "Загальні положення та умови". Нові Положення набудуть чинності 31.03.2020.
Ілюстративне фото Google.

Нижче ми наводимо нові Загальні положення та умови Google, які набирають чинності 31 березня 2020 р. До того часу наявні Загальні положення та умови використовуються для регулювання правил, з якими ви погоджуєтеся, коли користуєтеся нашими сервісами. Щоб дізнатися більше, перегляньте підсумок основних змін. Якщо ви не приймаєте нові Загальні положення та умови, ви можете знайти більше інформації щодо можливих варіантів у наших Поширених запитаннях.

В компанії зазначають, що їм важливо, щоб користувачі розуміли свої права, правила поведінки під час використання сервісів Google, а також права та обов'язки Google.

Нові Умови використання відображають особливості роботи компанії Google, застосовне законодавство та принципи компанії. Таким чином вони допомагають визначити відносини між Google і користувачами під час їх взаємодії з сервісами Google.

Також компанія Google опублікувала Політику конфіденційності. Вона не є частиною цих умов. Радимо прочитати її, щоб зрозуміти, як ви можете оновлювати, експортувати, видаляти свої дані й керувати ними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ