Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Горбаль буде ламати «пустих депутатів» облради

Голова Львівської облради Василь Горбаль планує поламати стиль, за яким працюють окремі депутати Львівської облради. Про В. Горбаль повідомив на брифінгу після засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській облдержадміністрації.

«Якщо ми з бізнесом говоритимемо однією мовою, бізнес певні речі сприйматиме простіше і не звертатиметься до пустих політиків, яких, на жаль є дуже багато у Львівській області. Наприклад, вчорашня сесія облради. Ми прийняли на сесії тільки один документ. Цілий день проговорили. 1,5 години про плакат. Всі радили, що з ним робити. Цей стиль будемо ламати», – наголосив губернатор.

Нагадаємо, 29 червня під час сесії Львівської обласної ради депутат Львівської обласної ради від БЮТ Ростислав Новоженець повісив на трибуну, з якої виступають депутати, плакат, який рахує дні до пенсії Президента України Віктора Януковича.

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив, що працівники ОДА не будуть виступати з трибуни, якщо плакат не знімуть. Пізніше під час перерви Горбаль власноруч зняв плакат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ