Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Горбаль допоміг Nestle відкрити Об'єднаний бізнес-сервіс-центр

У Львові відкриють Об'єднаний бізнес-сервіс-центр Nestle. Голова Львівської ОДА Василь Горбаль особисто сприяв в отриманні необхідних роз'яснень та документації щодо відкриття та функціонування центру від центральних органів державної влади. Сьогодні, 30 червня, під час робочої зустрічі у Львові віце-президент компанії Nestle S.A., президент Nestle в Європі Лоран Фрекс висловив подяку голові Львівської ОДА Василеві Горбалю за підтримку.

Як повідомив Лоран Фрекс, до роботи у бізнес-центрі планують залучити близько 350 працівників, серед них і студентів. Сьогодні представники компанії матимуть зустріч із ректорами львівських вузів.

«Це величезний проект, який може покрити половину Європи. Плануємо, що Бізнес-Центр обслуговуватиме філії із понад 20 європейських країн», - зазначив президент Nestle в Європі Лоран Фрекс.

«Приємно, що Львів має кадровий потенціал. Важливо, що іноземні компанії звертають також увагу на молодь. Компанії, які створюють у регіоні робочі місця і дбають про соціальне забезпечення працівників можуть розраховувати на підтримку влади», -- зазначив Василь Горбаль.

На завершення зустрічі представники компанії пригостили голову обласної адміністрації своєю новою продукцією із зображенням краєвидів міста. Василь Горбаль у свою чергу пообіцяв випробувати якість шоколаду ще сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ