Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Горбаль пообіцяв послу Польщі культурний центр і дорогу Львів-Краківець

Сьогодні, 31 травня голова Львівської обласної державної адміністрації зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яцеком Ключковським, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Під час зустрічі дипломат порушив питання створення у Львові Центру польської культури. Василь Горбаль зазначив, що сприятиме польській громаді та пообіцяв спільно з головою Львівської обласної ради Мирославом Сеником підібрати приміщення для майбутнього Центру.

Крім цього, Яцек Ключковський цікавився підготовкою Львівщини до Чемпіонату Європи 2012, зокрема будівництвом концесійної дороги Краківець-Львів. За його словами, інвестор який споруджує цю магістраль від кордону територією Польщі, запевнив, що встигне звести її, але його хвилює чи буде збудована українська частина.

Василь Горбаль запевнив польського дипломата, що вже є інвестор, який будуватиме магістраль Краківець-Львів. Керівник області повідомив посла Республіки Польща, що це питання незабаром буде предметом окремої наради під головуванням Президента України Віктора Януковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ