Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Горбаль: за 20 років на Львівщині жодних економічних проривів

За останні 20 років у Львівській області не відбулося жодних економічних проривів. При цьому політикум тут фактично не мінявся. Про це народний депутат від фракції Партії регіонів Василь Горбаль заявив сьогодні, 3 липня, під час зустрічі з журналістами у Львові.

Відповідаючи на питання, чи залишиться нинішня влада такою ж чужою для галичан, як свого часу влада Ющенка для Донецька, Горбаль зазначив: «Час протистояння пройде. Можливо це комусь вигідно і на Галичині також – завжди знаходити винних в проблемах, що накопичилися. Хоча при цьому, якщо взяти за останні 20 років політикум, беремо Львівську область, він фактично не мінявся. І сказати, що я є свідком якихось економічних проривів у господарці у Львівській області, я би не сказав. З точки зору залучення інвестицій тощо».

Нардеп впевнений, що «завжди працює людський фактор». «І говорити про те, що місцева влада не має повноважень, що завжди все вирішується у Києві, цього також би не сказав. Потрібно здійснювати правильне лобіювання, промоцію області на рівні центральному. Але при цьому потрібно працювати», – додав Горбаль.

«Ми, галичани, нагадуємо сусідів, які збираються на кухні і всіх звинувачують. І при не кажуть: а що ми для цього зробили… Реальних справ немає», – пояснив Василь Горбаль. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ