Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Горілчаний грабіжник: львівські патрульні інтуїтивно виявили зловмисника

Фото Поліція Львівщини
Фото Поліція Львівщини
Фото Поліція Львівщини
Фото Поліція Львівщини
1/2
Патрульні виявили ймовірного грабіжника до моменту заявлення про грабіж. Про це сьогодні, 1 травня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Вчора, близько 11-ї години, патрульні 2 батальйону патрулюючи на вулиці Коломийській, помітили чоловіка, який перебіг проїжджу частину у невстановленому місці та вгледівши службовий автомобіль продовжив бігти.

Поліцейські прийняли рішення наздогнати його та перевірити чи він непричетний до вчинення правопорушення.

Під час спілкування з інспекторами 29-річний громадянин сильно нервував та поводив себе агресивно. В руках він тримав пляшку горілки, яку весь час намагався заховати та чітко пояснити де він її взяв, не зміг.

Патрульні поліцейські разом з чоловіком, підійшли в один із магазинів, який був поруч. Запитали продавчиню, чи бува не здійснили у них крадіжку. Жінка сказала, що цей чоловік не заходив до них. Тоді підійшли в ще один магазин, в якому охоронець підтвердив, що кілька хвилин тому, невідомий чоловік взяв з полиці пляшку горілки, заховав її під куртку та зрозумівши, що його помітили швидко вибіг з магазину і побіг у невідомому напрямку. Охоронець не встиг його наздогнати. Адміністрація закладу пред’явила відео з камер спостереження, на яких чітко видно, що саме цей громадянин вчинив грабіж та вибіг з магазину.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції.

Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ч.1 ст.186 (Відкрите викрадення чужого майна) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ