Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Городок отримав нового міського голову Івана Сагана та нову міськраду у складі восьми політичних сил

Новим міським головою Городка став висуванець від блоку «Наша Україна» Іван Саган — повідомив «Гал-info» голова Городоцької міської ТВК Андрій Окрепкий. За його словами, Іван Саган набрав 2 тис. 868 голосів виборів, що становить майже одну третину. Другим у перегонах на міського голова Городка є Володимир Орна, який набрав 1 тис. 424 голови.
У Городоцьку міську раду, як зазначив Андрій Окрепкий, пройшло вісім політичних партій. Зокрема, блок «Наша Україна» та блок Тимошенко отримали по 11 депутатських мандатів у Городоцькій міській раді, ГП «Пора» та партія екологічного порятунку «ЕКО+25%» – по три, а Український Народний блок Костенка і Плюща, блок Кармазіна, Партія промисловців і підприємців, партія «Відродження» – по два місця у Городоцькій міськраді.
Городоцька міська ТВК, як наголосив Андрій Окрепкий, опрацювала вже всі протоколи дільничних комісій і 29 березня о 16.00 планує скликати засідання територіально-виборчої комісії, запросити на нього кандидатів на політичні партії-суб’єкти виборчого процесу і офіційно оголосити результати виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ