Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гору Маківка прибиратимуть учасники молодіжних громадських організацій та спортивних клубів Львова

Цієї суботи у рамках програми фестивалю “Золотий Лев” біля  підніжжя гори Маківка розпочне роботу виховний військово-патріотичний табір. З 15 до 24 липня у Сколівському районі відбуватиметься військово-патріотичний табір для молодіжних громадських організацій та спортивних клубів міста Львова – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Учасники табору впорядкуватимуть схили гори Маківка, відсалютовуватимуть бойову зброю та проводитимуть підготовчі роботи до створення музею Січових Стрільців біля підніжжя гори. Під час таборування триватиме школа виживання для молоді, яка загартовуватиме та закладатиме бойовий дух учасників табору. Також проводитимуться заняття з кік-боксингу, на яких учасники зможуть здобути білий пояс.
Організаторами табору виступили: оргкомітет фестивалю, Львівська молодіжна асоціація кік-боксингу. “Усі навчання в таборі ми проводитимемо у військово-патріотичному напрямку, будемо намагатися загартувати у молоді бойовий дух”, - повідомив голова оргкомітету фестивалю, голова Львівської молодіжної асоціації кік-боксингу, голова постійної комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради Юрій Кардашевський.
Нагадаємо, у 1914-1915 рр. на горі Маківка велися жорстокі бої між Січовим Стрілецтвом та російськими військами.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ