Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Горинь хоче особисто зустрітись з Деньковичем, щоб обговорити, чому той називає його маніпулятором

Микола Горинь хоче особисто зустрітись з Іваном Деньковичем, щоб з’ясувати, чи справді останній назвав його «маніпулятором». Про це «Гал-info» повідомив заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь.
 
«Я думаю, що у пана Деньковича занадто зіграли емоції. Проблема полягає в тому, що є апарат, який відслідковує відвідуваність облради депутатами. Згідно із законом про інформацію, секретаріат облради надав відповідні дані про відвідуваність депутатів облради. Насамперед мені потрібно зустрітися з Іваном Деньковичем, поговорити, і ми таки дійдемо спільної думки», – зазначив заступник голови ЛОДА.
«Повинен існувати єдиний підхід до такої інформації. Має бути реєстрація депутатів перед початком сесії керівництвом облради і керівництвом депутатських фракцій, і паралельно реєстрація, яку здійснює електронна система. Однак жодна з цих систем не є об’єктивною. Для того, щоби ми один одного не звинувачували у маніпуляції, треба передбачити дуже чітко, що взяти за основу при підрахунку відвідуваності депутатами сесій облради і тоді ніяких суперечностей в таких речах не буде», – сказав Микола Горинь.
За його словами, «у всіх таких ситуаціях спочатку потрібно з’ясувати позиції обох сторін, а потім робити висновки».
Нагадаємо, що одне із інтернет-видань Львова написало, що Іван Денькович розкрив йому технологію маніпулювання відвідуваністю сесії облради депутатами, якою займалася «Наша Україна», у тому числі і заступник голови облради, член НРУ Микола Горинь. Начебто завдяки цій технології БЮТівці в облраді виявилися найбільшими прогульниками, хоча, за твердженням Деньковича, насправді БЮТ відвідує сесію «значно краще, ніж НУ».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ