Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Горинь працюватиме лише на Львівщині

Заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь переконаний у тому, що Львівщину не торкнуться кадрові зміни якщо прем’єр-міністром України стане Віктор Янукович. „Я переконаний у тому, що якщо все ж таки уряд очолить Янукович, то він не наважиться робити якісь серйозні ротації серед вертикалі влади, особливо на Львівщині. Ну і, звичайно, кадрове питання залишається за Президентом Ющенком. А його позиція нам відома”, – зазначає „Гал-іnfo” Микола Горинь, коментуючи можливість майбутніх кадрових змін.

Стосовно політичного протистояння, що охопило стіни Верховної Ради, то у цьому випадку Микола Горинь припускає, що розв’язкою ситуації буде розпуск Президентом нинішнього парламенту та оголошення дострокових виборів. „Вчорашні події у Верховній Раді показали, що протистояння наступного разу тільки наростатиме і вихід лише один – це розпуск цього парламенту”, – додає заступник голови Львівської облради.
На запитання, чи претендуватиме Микола Горинь в разі розпуску нинішнього парламенту на депутатський мандат у час дострокових виборів до Верховної Ради, він зазначає: „Я є депутатом обласної ради і в мене немає таких амбіцій”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ