Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Горинь вимагає від Димінського документально підтвердити факт фінансування деяких львівських політиків

Львівська обласна рада звернеться до Петра Димінського, щоб він надав документи, які підтверджують те, що він фінансував деяких депутатів ЛОР, — про це повідомив сьогодні, 26 червня 2006 року, заступник голови облради Микола Горинь. Як він переконаний, Петро Димінський як людина небайдужа до долі Львівщини погодиться посприяти ЛОР, хоча й не зобов’язваний робити цього.
«Є проблема в тому, що якщо факти підтвердяться то винними будуть не тільки ті, хто брали гроші, але й ті, хто їх давав, однак Димінський перший випустив інформаційного горобця, тому й повинен відповідати за свої слова. Якщо він справді фінансував когось із депутатів,  то це може мати дуже серйозні негативні наслідки для ЛОР. Ми повинні зробити все для того, щоб запобігти навіть найменшому фінансовому впливу на депутатів, якщо факти  про які говорить Петро Димінський підтвердяться, а принциповою позицією для політичних сил буде строго відреагувати на ці факти і жорстко покарати депутатів, які в цьому замішані», — наголосив Микола Горинь.
Нагадаємо, на останній сесії ЛОР депутат від «НУ» Олесь Старовойт подав депутатський запит щодо зясування фактів наведеним Петром Димінським в інтерв’ю інтернет-виданню «Обсерватор».
 Голова фракції «НУ» у ЛОР Олег Мандюк спростував звинуваченння голови фракції БЮТ Ігоря Держка, який заявив, що Петро Димінський міг фінансувати фракцію «НУ» в облраді попередньої каденції.
«Якщо такі факти підтвердяться, то ми обов’язкогво на них відреагуємо, але не слід забувати, що то й же Держко є близькою людиною до Димінського», — зазначив Олег Мандюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ