Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Господарський суд Львівської області визнав недійсними чотири угоди про фіктивні фінансові зобов’язання

Державна податкова служба Львівщини активно протидіє тим суб’єктам господарювання, які застосовують різноманітні. Їхню фінансову діяльність ретельно перевіряють та при встановленні таких фактів справи направляють у суд.
 За останні місяці минулого року Господарський суд Львівської області визнав недійсними 4 угоди між львівськими підприємствами, які використовувалися для ухилення від оподаткування. Зокрема, як повідомили «Гал-info» у відділі громадських зв‘язків ДПА у Львівській області Господарський суд Львівської області 23.10.07 року прийняв постанову про визнання недійсним господарського зобов’язання на суму 3134,8 тис. грн. за позовом ДПІ у Галицькому районі м.Львова до ТОВ «Карнеол» та ТОВ «Форум Україна ЛТД».
Крім того, Господарський суд Львівської області від 30.08.07 року визнав недійсним господарські зобов’язання на суми: 2023,9 тис. грн.та 3254,2 тис.по справах за позовом ДПІ у Галицькому районі м.Львова до ТОВ «Карнеол» та ТОВ «Вудмакс».
Ще Господарський суд Львівської області прийняв постанову від 23.08.07 року по справі за позовам ДПІ у м.Трускавець до ТзОВ «Будівельний світ» (м.Одеса) та ТзОВ «Трускавецькурорт Телеком» (м.Трускавець) про визнання недійсним господарського зобов’язання на суму 450 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ