Господарства Львівщини збільшили виробництво мяса і яєць але зменшили виробництво молока
Слухай онлайн
Економіка

Господарства Львівщини збільшили виробництво м’яса і яєць, але зменшили виробництво молока

Протягом десяти місяців 2006  року господарства усіх категорій області виробили 102,3 тис. т м’яса (реалізували худоби та птиці на забій) у живій вазі, що на 11,1% більше січня-жовтня 2005 року. Про це “Гал-info” повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області.
 Також господарства Львівщини 805,2 тис. т молока, що на 3,7% менше, ніж у відповідний період минулого року, і 504,3 млн шт. яєць від усіх видів птиці, що на 1,6%  більше за показники аналогічного періоду минулого року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...