Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Господарствам Львівщини обіцяють дотації

«Необхідно провести робочі зустрічі з інвесторами, що мають у своєму користуванні 1000 га і більше сільськогосподарських угідь на предмет залучення коштів на створення тваринницьких ферм», – наголосив учора, 7 лютого голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк під час селекторної наради, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зважаючи на проблеми в галузі тваринництва, головним управлінням агропромислового розвитку Львівської ОДА розроблено Програму підтримки розвитку тваринництва, на виконання якої у 2010 році було виділено 3750,0 т. грн.

Кошти були виділені на реконструкцію тваринницьких приміщень, закупівлю племінних (генетичних) ресурсів, здешевлення штучного осіменіння в особистих селянських господарствах, дотації особистим селянським господарствам за утримання 4-х і більше корів, здешевлення закупівлі техніки та обладнання для особистих селянських господарств, які утримують 3-х і більше корів. Таку програму  розроблено на 2011 рік.

Проектом Постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок використання коштів для розвитку галузі тваринництва у 2011 році» передбачено виділення коштів на: дотації на утримання корів фізичними та юридичними особами орієнтовно 1000 грн. за кожне поголів’я, дотації на закупівлю теличок в населення, дотації за вирощену і продану високовагову худобу та свинину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ