Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Господаря у Львівської обласної ради бути не може, - депутат Коваль

Призначати Ростислава Бондаренка головою бюджетної комісії Львівської обласної ради треба було саме зараз, бо наступна сесія буде лише восени, а бюджетна комісія повинна працювати вже зараз. Саме тому я вніс відповідну пропозицію під час сесії. Неправильно було б відкладати на осінь таке важливе питання. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 10 липня, повідомив депутат Львівської обласної ради Михайло Коваль.

За його словами, питання призначення голови бюджетної комісії не повинно йти в пакеті із призначенням заступників голови Львівської обласної ради, оскільки призначати заступників можуть до зими.


Також Михайло Коваль зазначив, що не вважає, що голосування за Ростислава Бондаренка потрібно розглядати як поразку голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, або намір депутатів показати, хто в раді господар. «Якщо Мирослав Сеник не зважає на думку депутатів, то це його поразка. А господаря в обласній раді не може бути, бо той же Сеник – тільки менеджер», – наголосив Михайло Коваль.

Також депутат прокоментував і те, що саме він був ініціатором звільнення Людмили Козак, а потім призначення Ростислава Бондаренка – мовляв, це звичний збіг, а не певною тенденцією, чи наперед прорахованим кроком.

На думку Михайла Коваля, питання відставки голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника не буде порушено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ