Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Готівковий кредит в Україні

Банки та інші фінансові організації, що надають довгострокові позики, дуже вимогливо ставляться до позичальників.

Тому далеко не кожен зможе взяти гроші в борг, навіть маючи офіційне працевлаштування, зібравши всі необхідні довідки та надавши документи. Але це і не потрібно, якщо мова йде про невелику суму на короткий термін — для важливої ​​або необхідної покупки.

За останні кілька років сервіс по кредитуванню населення помітно покращився. Тепер, щоб отримати позику необов'язково йти в банк, стояти в чергах або чекати консультації співробітників фінансової організації втрачаючи час. В компанії “ШвидкоГрошi” оформити кредит на суму від 400 до 5000 гривень можна надзвичайно швидко.

Можливість отримати готівковий кредит‌ кожному громадянину України досягнувши 18 років, в компанії “ШвидкоГроші” — це реальний шанс для всіх, хто потребує нагально вирішити свої фінансові проблеми!

Умови отримання кредиту

Компанія здійснює свою діяльність на території України понад 7 років і намагається робити свої послуги все більш доступними для всіх верств населення. Тому вимоги до заявників мінімальні:

  • Вік від 18 до 60 років.
  • Громадянство України.
  • Надання паспорта та ідентифікаційного коду.
  • Наявність джерела стабільного доходу.

Компанія не вимагає довідок з місця роботи — адже багато громадян сьогодні працевлаштовані неофіційно або працюють на себе.

Компанії не потрібні застави та поручителі — адже “ШвидкоГроші” довіряє своїм клієнтам і має на меті фінансово допомогти кожному.

Швидка можливість отримання готівкового кредиту в “ШвидкоГроші”

Коли гроші необхідні терміново, немає часу на очікування відповіді від банку. І навіть зволікання в кілька годин може виявитися критичним. Компанія “ШвидкоГроші” приймає рішення протягом 10 хвилин після заповнення і подачі заявки. При позитивному результаті Клієнт вже через 5 хвилин зможе отримати гроші готівкою на руки або за безготівковим розрахунком на карту.

Позики надаються в розмірі 400-3000 гривень на термін 7 і 14 днів. Для постійних клієнтів є можливість збільшіти поріг кредитування до 5000 гривень. Якщо у вас немає можливості погасити борг в строк, ви легко зможете продовжити час погашення, просто заплативши за право користування кредитом. Сума внеску розраховується індивідуально з урахуванням загальної суми й терміну позики.

Погасити кредит можна достроково, що дозволить вам ще більше заощадити. Адже при цьому сума платежу за право користування буде перерахована, і компанія поверне вам різницю. Компанія гарантує відсутність прихованих комісій і платежів — тільки мінімальна фіксована ставка.

Як отримати кредит

Можливість отримання готівкового кредиту в “ШвидкоГроші” доступна всім верствам населення, навіть якщо ви раніше ніколи не користувалися послугами компанії. Відвідайте відділення компанії у вашому місті та виконайте 4 простих дії:

  • Надайте паспорт і ідентифікаційний код.
  • Заповніть заявку на отримання кредиту.
  • Дочекайтеся рішення служби безпеки.
  • При позитивному результаті — отримаєте готівку на руки.

Якщо ж ви вже стали клієнтом компанії або у відділенні вже є схвалений договір позики, в такому разі оформити заявку і отримати гроші можна не виходячи з дому, залишивши онлайн-заявку. Для цього просто вкажіть свої дані на сайті і після схвалення отримайте необхідну суму на карту.

Кількість позитивних рішень щодо отримання кредиту в “ШвидкоГроші” складає 95%, а тому ви зможете розраховувати на позитивну відповідь, навіть якщо отримали відмову в інших банках і мікрофінансових організаціях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ