Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

Готується проект тристоронньої угоди щодо використання «Арени Львів»

Учора, 28 січня, під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Івана Груника відбулася нарада членів робочої групи щодо розроблення плану дій з урегулювання питань щодо подальшого функціонування стадіону «Арена Львів» у м. Львові за результатами робочої наради, проведеної 24 січня 2013 року під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Члени робочої групи обговорили питання можливостей переходу ФК «Карпати» Львів на стадіон «Арена Львів» та компенсаційні механізми, пов’язані з подальшим функціонуванням майнового комплексу стадіону «Україна» у м. Львові.

Також обговорено питанняпроведення чергових матчів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів «Прем’єр-ліги» України сезону 2012/2013 років на стадіоні «Арена Львів» (починаючи з першого домашнього матчу 9 березня 2013 року).

Робоча група розглянулапроект плану дій (дорожньої карти) для підписання тристоронньої угоди між обласною державною адміністрацією, Львівською міською радою та ФК «Карпати». Також під час засідання розглянуто питання проведення у 2013 році на стадіоні «Арена Львів» міських, обласних та інших культурно-мистецьких заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ