Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Говорити, наскільки вибори у Львові були брудними чи чистими, можна буде лише після оприлюднення їх результатів — Василь Куйбіда

Основні порушення, які зафіксував штаб Василя Куйбіди на виборах, — масове вимкнення світла, спроба вкидання в урну додаткових виборчих бюлетенів, а також спроби купівлі голосів виборців — повідомив 26 березня під час прес-конференції кандидат на міського голову Василь Куйбіда. Так, за словами Василя Куйбіди, купувати голоси на користь одного із кандидатів на міського голову спробували у двох гуртожитках Національного університету “Львівська Політехніка”. Крім цього, штабу кандидата на посаду голови Львова від блоку “Наша Україна” відомо, що виготовлена додаткова кількість бюлетенів на місцевих виборах. Однак, як констатує Василь Куйбіда, говорити, наскільки вибори у Львові були брудними чи чистими, можна буде лише після оприлюднення їх результатів.
“Найчастіше до нас телефонують у штаб і скаржаться на вимкнення світла. Так, ми зафіксували, що в різний час електроенергію вимикали на 3, 10 та 11-й виборчих дільницях Галицького району Львова, 80, 81 та 82 дільницях Сихова, а також 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 33, 37, 85 та 86 виборчих дільницях Личаківського району. Крім цього, на одній з дільниць ми зафіксували спробу пошкодження бюлетенів водою”, — зазначив Василь Куйбіда.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ