Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Говорити про утворення єдиної фракції УНП-„Свобода” у Львівській міській раді наразі зарано — Василь Павлюк

Говорити про утворення єдиної фракції УНП-„Свобода” у Львівській міській раді наразі зарано. Переконаний голова фракції ВО „Свобода” у Львівській міській раді Василь Павлюк, про це він заявив „Гал-info”.
„З фракцією УНП ми дуже плідно співпрацюємо, координуємо свої дії, радимося з деяких питань. Однак поки що я б не став говорити про утворення єдиної фракції УНП-ВО „Свобода” у міській раді”, — наголосив Василь Павлюк.
Нагадаємо, вчора, 17 січня, як повідомляла прес-служба ЛОО УНП, Українська народна партія та Всеукраїнське об’єднання „Свобода” утворили спільну фракцію у Винниківській міській раді. І, як переконаний депутат Львівської облради від УНП Олег Немчінов, це мало б служити прикладом для обласної та міської рад. Поряд з тим, як зазначив Василь Павлюк, йдеться не про єдину фракцію, а лише про те, що депутати від двох партій домовилися про спільний план.
„Рішення про об’єднання можна примати лише на рівні політрад цих партій. Ми не проти об’єднання і ведемо переговори з цього приводу із правими демократичними силами”, — зазначив Василь Павлюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ