Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ГПУ буде використовувати "чорну бухгалтерію" ПР для розслідування справи про узурпацію влади Януковичем

Генеральна прокуратура України використає частину документів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів для розслідування справи про узурпацію влади екс-президентом Віктором Януковичем.

Як повідомило DT.UA джерело у правоохоронних органах, Національне антикорупційне бюро (НАБУ) розслідувань вже передало відділу спецрозслідувань ГПУ копії необхідних документів.

"Передано копії більшої частини документів.Попередньо, цього достатньо для роботи слідчих ГПУ", - сказав співрозмовник.

Нагадаємо, 28 травня DT.UA повідомляло, що Тріпак передав НАБУ документи, які підтверджують незаконні виплати "Партією регіоні"в готівкових коштів ряду колишніх і нинішніх політиків та високопосадовців.

В інтерв'ю DT.UA Трепак розповів, що матеріали "чорної бухгалтерії" ПР дають можливість проаналізувати зв'язки представників нинішньої влади з попередниками і їх відносини безпосередньо під час протестів на Майдані.

Він висловив думку, що представники нинішньої влади досі не розірвали зв'язків зі своїми попередниками у зв'язку з "спільністю бізнесу і політичними проектами, в яких вони брали участь, або, навіть, засновниками яких вони були".

Крім того, за його словами, вищезгадані матеріали дозволяють глибше усвідомити роль силових структур у становленні та існуванні режиму Януковича".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ