Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

ГПУ занепокоєна зростанням кількості рецидивних злочинів у Луганській області

Генеральна прокуратура стурбована зростанням кількості зґвалтувань та рецидивних злочинів у Луганській області у поточному році. Про це під час візиту до Луганська заявив заступник генерального прокурора України Юрій Дьомін.

"В області досить високий рівень злочинності. Збільшилася кількість зґвалтувань і рецидивних злочинів. Над цими проблемами треба працювати", - зазначив Дьомін, звертаючись до нового прокурора області Анатолія Мельника.

Також він додав, що в Луганській області залишається велика заборгованість із заробітної плати, соціальних внесків, а також найбільша заборгованість за використаний природний газ - 2,2 млрд гривень.

Причому Дьомін зазначив, що за 10 місяців поточного року в області ліквідували близько 25 злочинних угруповань, направили до суду 108 кримінальних справ за фактами корупції, а також 134 адміністративні протоколи про корупцію, внаслідок діяльності прокуратури до бюджету відшкодовано понад 93 млн гривень.

У свою чергу Мельник пообіцяв працювати над усіма проблемними питаннями в області.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратури 21листопада звільнила Мельника з посади прокурора Києва і призначила замість нього Миколу Бескишкого.

Мельник призначений прокурором Луганської області.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ