Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Грабежі на майже 1,5 млн грн – у Львові повідомлено про підозру 8 особам

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 8 особам за фактами вчинення закінченого замаху на грабіж та грабежів (ч. 2 ст. 14, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 186, ч.ч. 2,5 ст. 186 КК України).

Як повідомили Гал-інфо у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, за даними слідства, підозрювані вчиняли грабежі на території міст Львів та Хмельницький, їх жертвами були особи, які займаються обміном валют. Вони слідкували за потерпілими, коли ті сідали в автомобіль. Як тільки потерпілі розпочинали рух, підозрювані створювали штучні перешкоди, розбивали бокове вікно автомобіля предметом, схожим на молоток, та викрадали готівкові кошти.

Загалом впродовж липня-серпня 2021 року підозрюваним вдалось викрасти чужого майна на майже 1,5 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо обрання чоловікам запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України в області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ