Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Графіки руху тролейбусів для обслуговування інвалідів будуть встановлені на тролейбусних зупнках

Для повноцінного та якісного обслуговування пасажирів-івалідів на візках ЛКП «Львівелектротранс» встановить графіки з рухом тролейбусів для обслуговування інвалідів на кожній тролейбусній зупинці 10-го та 24 тролейбусних маршрутів. На тролейбусах з низькою підлогою ЛАЗ ЕІ803ДІ, які призначені для обслуговування інвалідів на візках, а також на табличках з графіком руху тролейбусів буде нанесена піктограма «міжнародний символ доступності» (зображення інваліда на візку). Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
 «На цих маршрутах курсуватимуть два спеціальні тролейбусу і два перебуватимуть у резерві», – каже директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.
 Саме ці маршрути запропонував голова правління Львівського відділення Українського Фонду “Реабілітація інвалідів” Ярослав Грибальський, у зв’язку з тим, що саме на Сихові розміщений Реабілітаційний центр «Джерело».  
 Водії та кондуктори, які працюватимуть на таких тролейбусах, будуть проінформовані щодо особливостей обслуговування пасажирів-інвалідів на візках.  
 Інформацію про роботу тролейбусів для перевезення інвалідів, згідно з визначеним графіком, можна буде одержати у диспетчера на кінцевій зупинці тролейбусів 10-го маршруту «Вул. Ряшівська» та за тел. 62-21-74, також на кінцевій зупинці тролейбусів 24-го маршруту «Вул. Ш. Руставелі» за тел. 76-24-10. Крім того, у центральній диспетчерській службі на вул. Л. Українки, 5 за номером 72-60-08.
 Сьогодні на тролейбусних маршрутах працює сім тролейбусів ЛАЗ ЕІ803ДІ з низькою підлогою, які пристосовані для перевезення пасажирів-інвалідів на візках.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ