Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Грандіозні плани Тимошенко-Садового про цілодобове водопостачання Львова до Нового року – під загрозою

Міський голова Львова Андрій Садовий побоюється, що коли казначейство і далі блокуватиме рахунки міської ради, то вчасно – до кінця року – завершити усі роботи щодо впровадження у Львові цілодобового водопостачання не вдасться. Про це він сьогодні, 17 листопада, сказав під час прес-конференції.

 

«Єдина проблема, яка може виникнути – це неможливість проплати. Ми отримали кошти на рахунки міської ради, але вже з п’ятниці не можемо оплатити близько 24 млн грн через наше казначейство, яке блокує операції. Нам обіцяють, що сьогодні ці кошти будуть списані з рахунків міста, але в мене є велике хвилювання, адже через несвоєчасні проплати можуть виникнути дуже великі проблеми», - сказав Андрій Садовий.

 

 

Як він зазначив, нині всі роботи тривають в звичному режимі. Зокрема, триває заміна аварійної ділянки водогону «Плугів-Золочів» – 9 км, реконструкція водопровідної насосної станції «Винники», реконструкція електропостачання насосної станції «Миколаїв», заміна збірного водопроводу на водозаборі «Крехів». На водозаборі «Крехів» триває заміна збірного водопроводу. Змонтовано та укладено трубопроводів 1,6 км з потрыбних 2,26 км. На водогоні «Плугів-Золочів» триває перекладка труб діаметром 1000 мм 9 км. Завезено ще майже 600 м трубопроводу. Заварено 80 стиків. На насосній станції «Миколаїв» триває реконструкція електропостачання. Готовність цих робіт становить 65%.

 

Нагадаємо, що сьогодні 64% мешканців Львова мають цілодобове водопостачання (мікрорайони Левандівка, Рясне-2, Франківський район). Ще 25 % отримують воду 18 год. на добу (з 6 до 24 год.) - Сихівський, Залізничний, Галицький та Шевченківський район. 11 % мешканців отримують воду 12 і 8 год. на добу - Личаківський р-н та частково Шевченківський р-н.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ