Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці "Карпат" вийшли з відпустки

Після нетривалого відпочинку, карпатівці повернулися до Львова і почали підготовку до нового чемпіонату.

Перший збір пройде на заміській базі у Брюховичах; окрім медогляду та тренувань «зелено-білі» проведуть чотири спаринги. Спершу «леви» зіграють проти друголігового «Вереса» з Рівного 27 червня. Наступний товариський матч запланований 29 червня проти новачка Першої ліги – ФК «Минай», який очолюють легендарні екс-карпатівці: головний тренер Василь Кобін та спортивний директор Михайло Кополовець. Ще два спаринги «Карпати» проведуть 2 і 5 липня.

У самій команді відбулися та продовжують відбуватися кадрові зміни. Детальніше про них розповів спортивний директор ФК «Карпати» Олег Бойчишин.

«Від імені Клубу хочу щиро подякувати Денису Мірошніченку, Сергію Мякушку та Роману Дебелку. Кожен з них напряму долучився до загального результату та виконання завдання наприкінці чемпіонату – збереження прописки у Прем'єр-лізі. Цікаво те, що контракт Дениса завершився наприкінці травня, але він не міг залишити команду у скрутну хвилину і продовжив з Клубом угоду на час перехідних матчів. Звісно, ми з розумінням поставилися до того, що Мірошніченко прийняв пропозицію команди, яка гратиме в груповому етапі Ліги Європи. Ми можемо лише побажати йому успіхів і ще раз подякувати за 6 років в «Карпатах». Щодо Сергія Мякушка, то ми з радістю продовжимо із ним контракт, однак наразі він висловив бажання пограти в європейському чемпіонаті. Роман Дебелко також заслуговує на теплі слова вдячності за свою самовіддачу. Ми сподіваємося, що йому також щаститиме в новому клубі та в єврокубках. Контракт закінчився і в Артема Федецького – наразі ми перебуваємо у переговорному процесі. Крім цього команду залишив Папа Гуйє – за «Карпати» він більше не гратиме».

«З оренди до нас повернулося четверо гравців. Центральний захисник Олег Веремієнко, який останнім часом грав за «Калуш» приїхав до Львова із медаллю чемпіона світу U-20. Ми дамо шанс йому себе показати у першій команді. Ігор Карпенко дуже непогано проявив себе у складі «Волині» – ми зацікавлені в тому, щоб він продовжував прогресувати. Із винниківського «Руха» повернувся Максим Грисьо – його оренда завершилася, а також Назар Вербний, якого ми повернули достроково. У цій ситуації ми хочемо подякувати керівництву «Руха» за розуміння та сприяння».

«Це не всі зміни. Очевидно, ми не будемо продовжувати контракти із ще кількома гравцями, а можливо, дехто з них сам забажає залишити «Карпати». Також, звісно, ми працюємо на трансферному ринку і запрошуємо виконавців, які зможуть підсилити нашу команду», – підсумував Олег Бойчишин.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ