Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громада Львова висловлює співчуття мешканцям Франції через напад на редакцію Charlie Hebdo та низку терактів

Громада Львова висловлює співчуття мешканцям Франції через терористичний напад на редакцію Charlie Hebdo та низку терактів.Лист-співчуття міський голова Львова Андрій Садовий скерував Надзвичайному та Повноважному Послу Франції в Україні. Повідомила прес-служба Львіської міської ради.

«Від імені Львівської міської ради прошу прийняти співчуття та вираз найбільшої солідарності з Вами та всім французьким народом з приводу нещодавніх трагічних подій у Парижі та у всій Франції.

Терористичний напад на редакцію Charlie Hebdo та низка терактів у Франції – це посягання не тільки на свободу слова та вираження, але й на безцінне людське життя. Ці трагічні події на довго залишать шрам у серцях французів та всіх європейців.

Ціла Україна оплакує жертв терористичних атак та у цей тяжкий час є разом з Вами, оскільки сама переживає особливо трагічні моменти у своїй історії. Тому маю надію, що ці події об'єднають цілу Європу та європейських лідерів у боротьбі з загрозою тероризму», - зазначено у листі міського голови Львова Андрія Садового.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ