Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Громадські активісти планують застосувати «м’яку силу» до опозиції - щоб почути прізвище єдиного кандидата

Цієї осені розпочнеться президентська виборча кампанія. Вже можна говорити про формулу успіху та формулу поразки для опозиції. Судячи із заяв опозиційних лідерів, вони планують конкурувати між собою. Про це сьогодні, 9 вересня, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі заявив громадський діяч, представник «Зарваницької ініціативи» Тарас Стецьків.

«Конкуренція між опозиціонерами – це помилкова філософія. Гарантія перемоги – це визначення єдиного кандидата, який вже тепер розпочне змагання проти Януковича», - зазначив Тарас Стецьків.

За його словами, гарантія єдиного опозиційного кандидата буде сигналом для силовиків, які задумаються про те, чи варто дослухатися до злочинних наказів влади, а такі накази, на думку Стецьків, неодмінно будуть.

«Єдиний кандидат – це гарантія безкровної передачі влади», - вважає Стецьків.

Він зазначив, що ініціатива «Третя Республіка» буде ініціювати проведення круглих столів, зустрічей та обговорень для того, щоб ухвалювати резолюції від місцевих громад та активістів з вимогою до опозиції визначити єдину кандидатуру.

За словами Стецьківа, в разі необхідності у Києві зберуть велелюдний майдан і запросять туди лідерів опозиції, щоб почути їхнє остаточне рішення.

«Ми готові зробити серйозну акцію у Києві. Нам не важливе прізвище, нам важливі якості . Важливо не лише визначитись із єдиним кандидатом, але й з ключовими фігурами майбутньої команди опозиційного президента», - зазначив Стецьків.

Він також додав, що такими методами м’якого тиску на опозицію громадські активісти сподіваються почути від опозиціонерів остаточне рішення, щодо єдиного кандидата.

Як зазначив представник Конфедерації вільних профспілок Львівщини
Андрій Соколов, важливо, щоб громада була не просто спостерігачем, а тиснула на політичні сили.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ