Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадські Чорнобильські організації повинні подати план роботи до 1 лютого

16 січня під головуванням заступника директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксани Яковець відбулася нарада із представниками громадських чорнобильських організацій. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Учасники наради визначили, що громадські організації до 1 лютого повинні подати пропозиції до плану роботи координаційної ради та плани роботи на 2013 рік.

Також обговорено питання стану виконання у 2012 році державних програм,  спрямованих на посилення соціального захисту громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та питання оздоровлення чорнобильців у минулому році. Окрім того розглянули і стан забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та виконання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між облдержадміністрацією і ЛОО «Союз Чорнобиль України».

Учасниками наради були голова громадського об’єднання «Спілка інвалідів Чорнобиля» Олександр Скакун, голова Львівського обласного благодійного фонду «Діти Чорнобиля Львівщини» Валентина Буренок, голова Львівського обласного благодійного фонду «Допомога дітям Чорнобиля» Іванна Іванчук та представники інших організацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ