Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Громадські діячі Львова виступили з відкритим зверненням до громади Львова з приводу численних фактів використання брудних технологій проти кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового

Група львів’ян виступила з відкритим зверненням до громади Львова з приводу численних фактів використання брудних технологій проти кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового з боку Василя Куйбіди та його штабу. Про це повідомила прес-служба Андрія Садового.
У зверненні, зокрема, зазначено, що  „останнім часом виборча боротьба у Львові набула брутальних і неприпустимих для цивілізованого суспільства ознак, проти чого нас неодноразово застерігав Президент.”  Особливо брудною кампанією підписанти звернення називають кампанію проти кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового: „Ми відкрито заявляємо свій протест проти подібних нечистих технологій, що буде мати наслідком подальшу втрату авторитету Львова в Україні. Особливо небезпечними є застосування брудних технологій у виконанні одного з вагомих кандидатів на посаду міського голови Львова – колишнього мера Василя Куйбіди і його штабу.
Фактів брудних технологій з початку виборчої кампанії зафіксовано безліч. Це дає нам достатньо підстав заявити – Василь Куйбіда і ті, хто разом з ним хоче бути при владі, не шанують ні закон, ні моральні засади і навіть прямі настанови Президента.
Мета цих людей – дістатись до майна громади, яке ще залишилось у власності міста після восьмирічного ”господарювання” Василя Куйбіди та його старої-”нової” команди у 1994-2002 рр. Чи не за розвал міста Василь Куйбіда отримав від Леоніда Кучми статус повного кавалера Ордена ”За заслуги”? А в той час вся демократична Україна брала участь в акціях ”За правду” і ”Україна без Кучми”. Настав час визнати, що вісім років правління у Львові Василя Куйбіди – це вісім років стагнації для міста.”
Серед тих, хто підписав це звернення, є, зокрема: Михайло Косів, народний депутат України; Тарас Стецьків, народний депутат України; Володимир Цибулько, народний депутат України; Зорислава Ромовська, професор, заслужений юрист України; Маркіян Іващишин, лідер Львівської міської організації Громадянської партії ”ПОРА” ; Богдан Панкевич, почесний консул Королівства Нідерланди у Львові; Олександра Коваль, президент Львівського форуму книговидавців; Михайло Ягольник, архітектор, перший лауреат премії ім. Івана Левинського з архітектури; Олександр Фільц, президент Європейської асоціації психотерапевтів; Тарас Сосновський, підприємець, член партії Народний Союз ”Наша Україна”; Ірина Лукавецька, голова Львівської обласної організації УРП ”Собор”; Янош Саноцький, провідний невропатолог Головного управління охорони здоров’я ЛОДА; Ігор Ожиївський, громадський діяч, член партії Народний Союз ”Наша Україна”; Марія Герега, професор, завідувач кафедри Музичної академії ім. М. Лисенка, член партії Народний Союз ”Наша Україна”; Мирон Юсипович, диригент; Володимир Кучерявий, професор, завідувач кафедри ландшафтної архітектури Львівського лісотехнічного університету; Юрій Бойко, культуролог; Володимир Квурт, генеральний директор Львівської тютюнової фабрики, член Громадянської партії ”ПОРА”; Петро Адамик, підприємець, член Громадянської партії ”ПОРА”; Андрій Рожнятовський, голова обласного виконавчого комітету Громадянської партії ”ПОРА”; Ігор Юхимович, інженер, громадський діяч; Антон Борковський, політолог.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ