Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадські організації вимагають від Садового роз’яснень щодо діючих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення

Чотири громадські організації Львова вимагають від Андрія Садового роз’яснень щодо тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення, які діють у нашому місті, — повідомив „Гал-info” активіст Громадянської мережі „Опора” Тарас Гаталяк.
„У місті діють тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення, прийняті 30 вересня 2005 року, які були оскаржені у судовому порядку. Підставою до оскарження стали порушення у формуванні тарифів та ігнорування пропозицій громадських організацій на громадських слуханнях. Отож у громадських організацій Львова виникло багато запитань щодо законності дії цих тарифів і правильності їхнього економічного обґрунтування. 10 листопада Львівське представництво Громадянської мережі „Опора” , ГО «Львівська спілка захисту прав громадян»,  ЛОГО «Комітет виборців України» та Львівське обласне відділення ГО "Антикримінальний вибір" подали прохання до міського голови провести консультації із громадськими організаціями з питань діючих тарифів”, — йдеться у зверненні ГО „Опора”.
Консультації з міським головою щодо тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, як повідомив Гаталяк, мають відбутися 14 листопада.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ