Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Громадські організації з усієї України в День Соборності з’їдуться до Києва

Громадські організації з усієї України відзначать День Соборності у Києві акцією «Україна єдина». Про це повідомив співголова Громадянського руху «Вперед!» Андрій Панаетов.

Розпочнеться захід о 10:00на Парковому (пішохідному) мості.

Серед організаторів акції Громадянський рух «Вперед!», Всеукраїнський комітет «Наступ», Громадянське об’єднання «За правову державу», Громадська організація «Підприємці Поділля» та інші.

Як відзначив Андрій Панаетов, сьогодні громадяни втратили будь-яку довіру до політиків, а тому настав час, коли майбутнє України на пряму залежить від соборності суспільства, від його дій.

«Зараз як ніколи для України важлива соборність, солідарність усіх її громадян. Тому акція «Україна єдина» – це громадянський День Соборності. Це день, коли громадські активісти з усієї України не залежно від віри та поличних поглядів спільним потужним голосом висловлять свою підтримку не якійсь ідеології, а майбутньому України. Вони зберуться у Києві, аби продемонструвати єдність суспільства, єдність думок та єдність дій», - сказав він.

Андрій Панаетов підкреслив, що попри внутрішні і зовнішні намагання, Україна єдина і її не розділити. Він наголосив, що сьогодні як ніколи майбутні перспективи України залежать від позиції громадян, а не політичних сил.

«Соборність сьогодні – це солідарність. Соборність України – це єднання суспільства, оскільки для збереження країни нам треба діяти разом. Ми закликаємо всі громадські організації, всі протестні рухи з різних частин України долучитися до нашої ініціативи і спільно відзначити цей День Соборності, продемонструвавши таким чином соборність громади», - сказав він.

Співголова «Вперед!» повідомив, що до участі у заході запрошені не тільки громадські діячі, а й політики різних рангів, якідокладають зусилля до розбудови демократичної України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ