Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Громадські слухання про тарифи на квартплату відбулися без львів’ян – депутат ЛМР

Ні депутати, ні мешканці Львова не знали про те, що в квітні-березні цього року відбувалися громадські слухання. з приводу тарифів на утримання будинків і прибудинкових територій. Оскільки львів’яни не брали участі в громадських слуханнях, вони не могли дати згоду на підняття тарифів. Про це сьогодні, 23 листопада, на засіданні львівського прес-клубу повідомив депутат ЛМР Любомир Мельничук.

«Навіть депутати, закріплені за конкретними округами, не знали про проведення цих слухань, як тоді про них могли дізнатися мешканці Львова. Тим паче, як вони могли взяти в них участь і дати згоду на підняття тарифу», – зазначив він.

За словами Любомира Мельничука, у випадку, коли представники громадськості були відсутні, затверджувалися тарифи, які пропонувало ЛКП.

«Був випадок, коли люди таки прийшли на слухання. Їм довелося штурмувати жек. Львів’яни хотіли висловити позицію, але не змогли потрапити на ці слухання. На наступний день побачили підписаний протокол слухань, на яких представників громадськості не було»,– розповів він.

Начальник відділу економіки Департаменту житлового господарства ЛМР Ольга Посипанко наголосила, що оголошення про громадські слухання мали б висіти на кожному будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ