Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадськість Львова визначатиме лауреатів “Золотої лелеки”

На Львівщині та Івано-Франківщині Об’єднання “Велика Україна” започатковує громадську Відзнаку “Золота Лелека”. Про це “Гал-info” розповіла керівник прес-служби цієї організації Олеся Горгота.
 За задумом Об’єднання, цією Відзнакою слід нагороджувати відомих та шанованих у суспільстві людей. Кандидатів на нагородження висуватимуть трудові колективи підприємств, громадських організацій, установ освіти, культури, медицини, творчі спілки. При визначенні лауреатів нагороди обов’язковою умовою є те, що нею не можуть бути нагороджені політичні діячі та представники влади, оскільки їхня діяльність є прямим обов’язком.
“На Західній Україні ми лише започатковуємо проект, тому хочемо дослідити громадську думку з цього приводу, визначити кандидатів в лауреати” – каже Олеся Горгота. На Сході України програма визначення лауреатів “Золотої лелеки” працює вже рік. Один з її лауреатів – Леонід Тимошенко – керівник зразкового духового оркестру Молодогвардійської дитячої школи мистецтв з Луганська, який 27 серпня дасть концерт у Львові.
Сама Відзнака виготовлена з золота та срібла у формі лелеки. На ній викарбовано напис “Життя, що належить людям”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ