Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадськості офіційно представили нового головного лікаря клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Василя Обаранця

Начальник охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб сьогодні офіційно представив громадськості нового головного лікаря  Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Василя Обаранця. Колективу його було представлено 11 вересня міським головою Андрієм Садовим. 
   „На  цю посаду претендувало 20 кандидатів. Це фахові і шановані люди. Оскільки Василь Обаранець є не тільки фаховим медиком, має навики менеджменту, а й пройшов всі щаблі кар’єрного росту в цій лікарні – від чергового лікаря-анестезіолога до завідуючого відділу реанімації і анезістології, тому він знає всі проблеми лікарні зсередини. До того ж його план розвитку лікарні збігається з напрацюваннями нашого відділу,” – зазначив Володимир Зуб.
Новопризначений головний лікар поділився з журналістами своїм баченням роботи в лікарні. „У мене є дві мети, які я прагнутиму втілити у життя. По-перше, я хочу, щоб будь-яка людина могла безперешкодно звернутися в лікарню й отримати фахову медичну допомогу, а по-друге, я хочу, щоб люди, які тут працюють, гордилися місцем своєї роботи. Першим моїм кроком буде детальний аналіз того, що зроблено, і того, що потрібно зробити,” - розповів Василь Обаранець. 
Василь Обаранець народився 4 серпня 1963 року у м. Львові, одружений, має двох дітей, мешкає у м. Винники. За професійні досягнення нагороджений почесними грамотами Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації. У 2006 році обраний депутатом Винниківської міської ради. З 1988 року і дотепер працює у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.
Загалом тут працює 1741 працівник, з них 327 лікарів – 140 з вищою кваліфікаційною категорією, 50 - з Ш, 78 - із сертифікатами спеціаліста, 693 медичних сестри і 12 лікарів установи здобули науковий ступінь кандидата медичних наук. На базі лікарні проходять інтернатуру на різних медичних спеціальностях 75 інтернів.
У лікарні є 20 клінічних відділень, які  розраховані на 1000 ліжок. У середньому за рік в установі лікують 26 тисяч хворих, з яких 97-98% - це пацієнти, яким потрібна невідкладна медична допомога. Протягом року проводиться понад 9 тисяч хірургічних втручань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ