Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадським організаціям сьогодні на семінарі пояснять, як отримати гранти для підтримки соціально-культурних проектів

Сьогодні, 13 березня, у Львівській міській раді відбудеться навчальний семінар для громадських організацій, що працюють у сфері соціального захисту. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Організатором семінару є управління «Секретаріат ради» та управління соціального захисту Львівської міської ради.
Для громадських організацій Львова організують роз`яснювальні семінари щодо участі у конкурсі надання грантів для підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій, який проводить Львівська міська рада.
Під час семінару будуть обговорюватись питання щодо процедури заповнення аплікаційних форм, формування бюджету проекту та подання пакету документів для участі у конкурсі, процедуру фінансування проектів, організацій, які переможуть у конкурсі.
За словами начальника відділу громадського партнерства Львівської міської ради Юрія Лукашевського, наступний навчальний семінар для громадських організації, які бажають взяти участь у конкурсі соціально-культурних проектів за напрямками: розвиток громадянського суспільства, культура, молодь та спорт, освіта відбудеться в п’ятницю, 14 березня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ