Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум Львова налагодив співпрацю з обласним та міським центрами зайнятості щодо працевлаштування безпритульних

Сьогодні, 7 лютого, Громадський форум Львова поширив інформаційне повідомлення, у якому, зокрема, сказано: „За нашою інформацією, в.о. голови міста п. Сірик вчора підписав розпорядження про розформування, до кінця цього тижня, наметового містечка з безпритульними з подальшим їх розміщенням в лікувальних закладах міста. Ми проти такого рішення, оскільки лікарні не є призначені та пристосовані для утримування безпритульних і зрозуміло, що ці люди досить швидко знову опиняться на вулиці. Ми наполягаємо на тому, щоб влада віднайшла необхідне приміщення, куди можна би було перевести цих людей. В цьому випадку ГО "Оселя" готова взяти на себе відповідальність за подальшу долю кожного з них.”
Також Громадський форум Львова заявив, що їм вдалося налагодити співпрацю з обласним та міським центрами зайнятості, і вчора директор Львівського міського центру зайнятості Рената Івать особисто в наметах провела попередні співбесіди з безпритульними на предмет їх працевлаштування. Працювати зголосилося 14 чоловік. Є вакансії на роботу по збору сміття, двірниками, слюсарами. Деякі місця праці передбачають поселення в гуртожитки. Зокрема, сьогодні безпритульні, котрі зголосилися, пройдуть остаточні співбесіди в центрі зайнятості. Проблемою є те, що не всі мають документи. Про це повідомив Олег Мацех, голова координаційної ради Громадського форуму Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ