Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум Львова прозвітував про свою роботу за 2006 рік

12 грудня відбулася звітна конференція Громадського форуму Львова. Було оприлюднено звіт про основні напрямки роботи Форуму за рік, що минає. Учасники конференції обговорили основні напрямки діяльності та надали пропозиції щодо наступного 2007 року. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ГФЛ.
„Головною метою діяльності Громадського форуму Львова є активізація максимально більшого числа львів’ян на захист своїх прав і свобод, створення основ громадянського суспільства у нашому місті”, – декларують „форумівці”.
«Першою акцією ГФЛ в новому 2007 р. році буде акція «Різдво у Львові для дітей Черкас». Проект ініційовано дружиною мера Черкас Анжелою Одарич, завдяки якому стане можливим поринути дітям Черкас в традиції нашого міста, наших родин. Передбачається приїзд близько 200 дітей Черкас до Львова, поселення їх в родинах львів’ян в період різдвяних свят, проведення спільних святкових заходів з дітьми львів’ян», – повідомляє прес-служба.
Також форум планує продовжити свою діяльність у вирішенні проблем ЖКГ, встановлення тарифів, стосунків між мешканцями та комунальними підприємствами, захисті історико-архітектурної спадщини Львова, а також ГФЛ планує добиватись зміни судової системи і розвитку незалежних ЗМІ у Львові.
Найтривалішою своєю акцією Громадський форум Львова називає „боротьбу проти незаконних тарифів на водопостачання та водовідведення, яка вже вдруге увінчалася успіхом. 11 грудня, в черговий раз виграно суди і встановлено незаконність діючих тарифів.  Її ініціаторами є члени ГФЛ, депутат міської ради Теодор Дяків та голова Комітету прав захисту громадян Сергій Компанієць. Під час тривалого протистояння ГФЛ вперше в Україні застосував технологію виконання судових рішень, шляхом безпосереднього звернення до всіх мешканців Львова листівкою, у якій було викладено суть неправомірних тарифів, а також методику повернення переплачених коштів. Понад 10 тисяч абонентів „Львівводоканалу” відгукнулися на цю акцію і надіслали свої листи-претензії”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ