Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум Львова та Асоціація платників податків роз’яснять львів’янам, як вони можуть компенсувати свої перевитрати, пов’язані з незаконно встановленими тарифами за послуги водопостачання та водовідведення

Громадський форум Львова та Асоціація платників податків завтра та післязавтра розішлють по поштових скриньках львів’ян листівку, в якій буде дохідливо роз’яснено, як мешканці можуть компенсувати свої перевитрати, пов’язані з незаконно встановленими тарифами за послуги водопостачання та водовідведення.  В листівці кожен знайде бланк заяви, який зможе заповнити власноруч.

Асоціація платників податків Львівської області в судах довела незаконність встановлених тарифів, а Громадський форум Львова випробував усі можливі форми переконання, аби змусити міського голову виконати судові рішення та повернути мешканцям їх кошти, проте на жаль це не дало результату. Як стверджують обидві громадські організації, пан  Андрій Садовий та виконавчий комітет міста проігнорували законні вимоги громадськості та знехтували інтересами своїх виборців. Влада ще раз довела, що готова боронити лише власні інтереси.
«Тепер ми звертаємося до кожного мешканця міста. Є способи змусити керівництво міста діяти на користь громади. Лише мешканці, які усвідомлюють свої права і захищають їх, можуть змусити представників місцевої влади це робити. Якщо ситуація з тарифами залишиться такою, як вона є нині, то це означатиме мовчазну згоду громади і перспективу чергового безкарного підвищення тарифів. Так триватиме без кінця, апетит влади є безконечним, і бажання закласти у тарифи невиправдане марнотратство  – також. Доказ тому шахрайське підняття тарифів на тепло в 2.3 рази минулого тижня. Вкотре влада безцеремонно запхала руки по лікоть в кишені львів’ян», -- йдеться у заяві громадських організацій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ