Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум Львова та Львівська міська громадська організація „Спільнота взаємодопомоги «Оселя» просять допомогти коштами для утримання безпритульних

Безпритульні з колишнього наметового містечка наразі перебувають в приватному будинку у Винниках, що влаштувала голова Львівської міської громадської організації „Спільнота взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька, допоки  готується будинок у Бібрці (площа 500м2), який подаровано на допомогу «Оселі» львівським меценатом. Про це повідомив голова кординаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех.
 Проте на цьому, як наголошують «Оселя» і Форум, проблеми не закінчуються, бо необхідні великі кошти на утримання безпритульних, до того часу поки вони не повернуться до нормального життя.   
Отже, голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех,  просить всіх громадян не бути байдужими до цієї проблеми, та не залишати наодинці працівників Оселі, які самовіддано працюють за для них. Подаємо адреси та рахунок куди можна перераховувати кошти:
Львівська міська громадська організація спільнота взаємодопомоги  "ОСЕЛЯ"
УКРАЇНА,79495, Львів-Винники, в. І.Франка, 69  т.(032) 2963303
Р р  260096415  ЛОД  АППБ "АВАЛЬ",  МФО 325570, ЄДРПОУ 26145055
В р 031-260096415 JL POSTAL PENSIONARY BANK AVAL,LVIV, UKRAINE, SWIFT: AVALUAUKLVI
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ