Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадський форум Львова звернувся до Зеновія Сірика з проханням утворити координаційний штаб по проведенню реставраційних робіт на площі Ринок

Громадський форум Львова звернувся до Зеновія Сірика з проханням утворити координаційний штаб по проведенню реставраційних робіт на площі Ринок — про це 18 квітня повідомив голова Форуму Олег Мацех. Зважаючи на важливість питання, за його словами, Громадський форум хоче, щоб цю раду очолив особисто Зеновій Сірик, зі свого ж боку Форум готовий всіляко долучитися до роботи координаційного штабу.
Як додав же президент благодійного фонду збереження історичної спадщини Львова Андрій Салюк, пікетувальники вимагають погодження плану реставрації з науково-методичною радою Міністерства архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства та з Державною службою з питань національно-культурної спадщини України.
За словами Зеновія Сірика, після Великодніх свят він обов’язково передасть звернення Громадського форуму Львова новообраному міському голові, бо лише рішення в.о. голови міста такий штаб створити не можна.
Втім, наголосив Зеновій Сірик, у Львові вже створена громадський наглядовий оргкомітет, який стежить за використанням всіх коштів, що надходять до нашого міста в рамках святкування 750-річчя Львова. До речі, завтра, 19 квітня саме має відбутися засідання цього оргкомітету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ