Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадяни Індії і Туреччини найчастіше порушують міграційне законодавство, - Держприкордонслужба

На сьогоднішньому брифінгу представники Держприкордонслужби повідомили про результати діяльності прикордонного загону протягом першого півріччя 2021 року. Одним з пунктів було продовження активних спроб нелегального перетину кордону мігрантами. До списку злісних порушників зокрема потрапили громадяни Індії та Туреччини.
фото - Анна Джунківська, Гал-інфо

Про це повідомляє кореспондент Гал-інфо.

Львівський прикордонний загін, який нещодавно перейменували на 7 Прикарпатський прикордонний загін збільшив глибину побудови охорони кордону. На 7 постах, де є прикордонні наряди, організовано цілодобове ведення службою контрольного поста. Внаслідок чого 40% нелегальних мігрантів затримали ще на підступах до державного кордону країни.

Як повідомляє начальник відділу організації прикордонної служби 7-го прикордонного Карпатського загону підполковник Анатолій Нагірний, в пунктах пропуску “Рава-Руська” та “Краковець” проведені заходи щодо модернізації системи відеоспостереження. Завдяки ним прикордонному загону вдалося протидіяти нелегальній міграції та затримати 77 нелегальних мігрантів, що є високим показником. 

“Обстановка на державному кордоні залишалась контрольованою. На ділянці нашого прикордонного загону організовано застосування 13 комплексів безпілотних літальних апаратів до складу яких входить 52 літальні апарати, якими ми постійно контролюємо ситуацію на кордонні з повітря. Також спостереження відбувається з використанням 4 мобільних тепловізійних комплексів, які ми нещодавно отримали в рамках міжнародної співпраці”, - розповів Анатолій Нагірний. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ