Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянин Італії «загубив» в Україні «MERCEDES»

Днями на митний пост “Тиса” заїхав легковий автомобіль AUDI A4, 2007 року випуску, яким керував громадянин Італії. Під час здійснення митного контролю інспектори митниці виявили, що іноземець наприкінці минулого року вже ввіз на митну територію України через митний пост «Тиса» Чопської митниці легковий автомобіль марки «MERCEDES - BENZ S400», 2004 року випуску. Однак, напередодні Різдвяних свят він покинув межі митної території України без ввезеного транспортного засобу.

 

У своєму поясненні громадянин Італії підтвердив, що ввіз на митну територію України «MERCEDES» та передав його у одній із південних областей України незнайомій особі.

 

Оскільки іноземний громадянин без дозволу митного органу здійснив неправомірні операції з транспортним засобом, що перебував під митним контролем з моменту його ввезення на митну територію України, митники склали відповідний протокол.

 

Легковий автомобіль “AUDI A4”, вартістю 396 тисяч гривень, на якому іноземець намагався виїхати за межі України вилучено в рахунок забезпечення стягнення. Працівники митних органів розпочали розшук «загубленого» автомобіля «MERCEDES».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ