Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Грошей на виконання програми немає, скільки треба не рахували

Сьогодні, 15 липня, на засіданні постійної комісії з екології та природокористування ЛМР обговорили питання виконання "Програми створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019−2023 роки". Зокрема мова йшла про вигульні майданчики в парку культури імені Богдана Хмельницького та поблизу ЛКП "Лев".
Ілюстративне фото.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо напередодні, у вересні 2019 року на сесії міськради затвердили Програму створення інфраструктури для належного вигулу собак у Львові на 2019−2023 роки, згідно з якою у місті має з'явитися 97 об'єктів інфраструктури для вигулу собак.

Як зазначалось, програма розділена на три етапи: у 2019 році планували облаштування 1 тренувально-вигульного майданчику, у 2020-2021 роках – 8 тренуально-вигульних майданчиків, 6 вигульних майданчиків та 51 прогулянковий маршрут, у 2022-2023 роках – облаштування 13 тренувально-вигульних майданчиків та 19 вигульних майданчиків.

На даний час програма не виконується згідно графіку. В 2019 році жодних робіт по її виконанню не проводилось, заплановані 2 вигульні майданчики на 2020 рік не введені в експлуатацію вчасно.

Як зазначив сьогодні, 15 липня, на засіданні постійної комісії з екології та природокористування ЛМР начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Владислав Іванов на цей рік заплановане будівництво 2 вигульних майданчиків, вже заключені відповідні угоди і розпочався процес реалізації будівництва (майданчики повинні були ввести в експлуатацію до кінця червня 2020, - ред).

"В центральному парку вже зрізали дерева відповідно до акту. Також зрізані дерева на майданчику на Промисловій. Підрядник приступив до виконання робіт. Орієнтовно за два місяці має бути змонтований і один і другий майданчик. Надіємось на то. Якщо не буде ніяких форс-мажорних обставин пов'язаних з коронавірусом", - зокрема зазначив Іванов.

Також Владислав Іванов не зміг відповісти на питання стосовно створення прогулянкових маршрутів згідно прийнятої програми.

"Це не реалізовується, тому, що в нас не передбачені кошти. Всі прогулянкові маршрути ми не рахували (скільки потрібно коштів, - ред)", - зазначив Іванов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ