Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Грошей нема, але досвідом поділимося, - Садовий

Я хочу, щоб в нас було так само, як в інших містах Європи. Щоб туристи у Львові почувалися так само, як в австрійських та швейцарських містах. Отож, грошей, щоб допомогти, у нас нема, але ми можемо поділитися досвідом того, що, де шукати та що де є. Про це сьогодні, 25 січня, на семінарі: «Розвиток туризму на прикладі досвіду міста Львова» повідомив у своєму вступному слові міський голова Львова Андрій Садовий.

«ВВП Австрії на 10% складається з прибутків від туристичної галузі. Місто Львів є одним із туристично привабливих міст світу. Ми маємо перспективу проведення чемпіонату Євро-2012. Є перспектива заявки на Олімпіаду 2022 року. Дехто вважає, що це є не реально, але свого часу так говорили про єврочемпіонат з футболу. Натомість сьогодні ми маємо новий термінал аеропорту, ми маємо футбольний євростадіон та дороги», - заявив Андрій Садовий.

Міський голова Львова також наголосив: «До Олімпіади 2022 держава виділить 4 млрд доларів на розвитку інфраструктури області до 2014 року. Тому нам потрібно зробити все, щоб туристи, які приїжджають на Львівщину, могли оглянути цікавинки Львівщини та Галичини».

Участь у семінарі взяли міські голови 17 міст Львівщини. Міський голова Львова Андрій Садовий виступив на семінарі із вступною просовою й покинув його, передавши головування своєму заступнику Василю Косіву.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ