Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман - слабак, - Тимошенко

Лідер Партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко заявила, що звинувачення в її адресу з боку чинного прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана є свідченням слабкості, неспроможності діяти морально і чесно, та сама реакція Володимира Гройсмана також свідчить про правильність дій Партії ВО «Батьківщина» щодо ініціації питання відставки прем’єр-міністра України через провальну соціально-економічну політику в Україні. Про це повідомив сайт Юлії Тимошенко.

«Всі ці образи – це свідчення слабкості і нездатності діяти морально, духовно і чесно. Я дякую за таку «валентинку» від прем’єр-міністра України напередодні свята», – сказала Юлія Тимошенко журналістам.

Політик підкреслила, що проти неї влада продовжує проводити кампанію дискредитації, і відповідні заяви Володимира Гройсмана «говорять лише про те, що наша команда і я особисто здатні навести справжній порядок в державі».

«Ми здатні навести лад в країні, де не буде олігархії, кланів, корупції і знищення економіки. І саме тому вони так болісно на мої дії реагують», – припустила Лідер фракції «Батьківщина».

Політик нагадала, що команда «Батьківщини» напередодні подала до Секретаріату Верховної Ради і зареєструвала проект постанови щодо звільнення прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з посади прем’єр-міністра України через тотальне падіння економіки, різке падіння рівня життя українців, галопуючу інфляцію, зачищення малого і середнього бізнесу, корупцію у вищих ешелонах влади та знищення малих сіл, проте така постанова вже після її реєстрації зникла із сайту Верховної Ради.

«У відповідь на такі аргументовані факти ми почули образливі і не гідні слова прем’єр-міністра України», – зауважила вона.

Лідер фракції «Батьківщина» також зауважила, що Володимир Гройсман у ході засідання Кабінету Міністрів України акцентував на тому, що українська економіка зростає і українцям стає жити краще, хоч насправді такі заяви не відповідають реальному стану справ в державі.

«Моя реакція стосується не образливих слів проти мене. Моя реакція стосується того, що прем’єр-міністр думає, що його політика дозволяє українцям жити краще і краще. Це – неадекватно», – зауважила парламентарій.

Юлія Тимошенко висловила сподівання, що команда «Батьківщини» доб’ється у голови Верховної Ради Андрія Парубія і Секретаріату Верховної Ради реєстрації проекту постанови щодо звільнення прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

«Абсолютно точно і не відкладаючи треба негайно відправляти Володимира Гройсмана у відставку. Адже після Революції де-факто припинили діяти Конституція, закони, взагалі будь-які моральні принципи, а діє лише правило доцільності», – підсумувала вона.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 14 лютого, на засіданні Кабміну у вівторок Володимир Гройсман назвав Юлію Тимошенко "мамою економічної слабкості, корупції і популізму в Україні". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ