Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гройсман не хоче бути президентом України

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман не має президентських амбіцій. Про він заявив сьогодні, 31 березня, відповідаючи на запитання журналіста Гал-інфо під час зустрічі з журналістами регіональних ЗМІ.

Зустріч була присвячена децентралізації. Відтак, на зауваження журналіста, що успішна децентралізація може стати хорошим майданчиком для старту президентської кампанії, Гройсман відповів, що президентських амбіцій не має.

«У мене є одна амбіція. Я хочу зробити все залежне від себе з позиції прем’єра, щоб Україна змінилася і людям стало жити легше. Оце моя єдина амбіція. Я вважаю, це найголовніше, що я маю робити. Підняти національну економіку, дати можливість змінити корупційну систему, працювати над тим, щоб у людей були гроші на забезпечення якісного рівня свого життя, відновити інфраструктуру і зробити країну по-справжньому сильною. Це моя єдина амбіція, інших у мене немає», - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня,  у Києві відбувається зустрічі з представниками регіональних ЗМІ на тему "Децентралізація. Історії успіху. Нові завдання". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ