Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Група експертів з Вроцлава консультуватиме чиновників Львова щодо стратегії розвитку міста

З 9 до 21 червня 2006 року у Львові перебуває група експертів з Вроцлава, яка вивчає ситуацію у різних галузях міського господарства, - повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Польські фахівці також консультуватимуть міських чиновників у галузях архітектури, просторового планування, інфраструктури, стратегії розвитку міста. До складу групи експертів увійшли: директор департаменту планування та архітектури міської ради Вроцлава, Роман Гжегож, професор Вроцлавського Політехнічного Університету, Роман Галяр, представник водно-каналізаційного підприємства Вроцлава Богдан Герцог.
За час перебування групи експертів у Львові заплановано проведення багатьох зустрічей для детальнішого вивчення ситуації в площині архітектури та містобудування та обміну досвідом. Зокрема, цього тижня вони зустрічаються з начальником управління охорони історичного середовища, управління архітектури, управління інженерного господарства, управління капітального будівництва і містобудування, начальником відділу генерального плану, фахівцями з НУ „Львівська політехніка”, представниками Спілки архітекторів, директорами „Водоканалу” та „Містопроекту”.
А з 18 до 20 червня до Львова приїдуть віце-президент міста Вроцлава Адам Грель, спеціалісти відділу співпраці з закордоном міської ради Вроцлава Йоанна Стасяк та Мацей Голембовські.
У рамках цієї програми заплановано зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим та проведення прес-конференції за участю міського голови Львова і віце-президента м. Вроцлава, яка відбудеться наступного понеділка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ